Serveis

Climatització

Servei de venda , instal·lació i manteniment de tota classe d'equips, tant per a particular com per industrial. Oferim una àmplia gamma de marques a escollir i de rang de preus. Disposem de Carnet Reglamentari RITE per a instal·lacions tèrmiques en edificis, així com el Certificat de Manipulació de gasos Fluorats .

Calefacció

Servei de veda, instal·lació i manteniment de tot tipus de calderes i sistemes de calefacció. Disposem de calderes de gas, biomassa i gasoil. Assessorem quina instal·lació es la més adequada per cada domicili.

Electricitat

Instal·lacions elèctriques, projectes i butlletins. Assessorem per reduir consum elèctric. Àmplia gamma de material elèctric i d'il·luminació LED d'alta eficiència i qualitat.

Aspiració

Nou Servei de sistemes d' aspiració filtratge de tot tipus de materials, des de partícules de pols fins a materials mes solids. Disposem d'equips homologats per a zona ATEX.

Aire a Pressió

Estrenem servei de venda, instal·lació i manteniment d'equips de producció d'aire a pressió. Tenim equips de poca potència fins a equips industrials per a grans cabals i aplicacions.

Altres Serveis

A part dels serveis anteriors també tenim servei d'instal·lacions, reparacions i manteniments per a altres instal·lacions i equips, ja sigui fontaneria , equips industrials, serveis de pintura , pladur .

¿Alguna pregunta?